Valokuvien pelastus

Soita ja varaa aika 044 293 7311

Huhtikuun ajan ilmainen analyysi - Laatutakuu

Valokuvat tai tiedostot hukassa?

Lähetä laitteesi tai tule käymään. Tietojen palautus ja tiedostojen pelastus tietokoneelta, kiintolevyltä, ulkoiselta kovalevyltä, muistikortilta, muistitikulta, verkkolevyltä tai serveriltä

Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Oulu, Turku, Tampere, Jyväskylä, Järvenpää, Hyvinkää, Hämeenlinna, Lahti, Kuopio, Kouvola, Pori, Joensuu, Lappeenranta, Vaasa, Rovaniemi, Seinäjoki, Mikkeli, Kotka, Salo, Porvoo, Kokkola, Lohja, Rauma, Savonlinna, Kajaani, Kerava, Nokia, Ylöjärvi, Kaarina, Raasepori, Imatra, Sastamala, Raahe, Raisio, Tornio, Iisalmi, Kemi,Kurikka, Varkaus, Jämsä, Valkeakoski, Hamina, Äänekoski, Heinola, Pietarsaari, Naantali, Forssa, Pieksamäki, Akaa, Kauhava, Loimaa, Orimattila, Kuusamo, Uusikaupunki, Parainen, Loviisa, Ylivieska, Lapua, Kauhajoki, Maarian

Hukkasitko valokuvasi, viimeisimmät tekemäsi dokumentit, kuvatut perhevideot, Officen word, excel ja powerpoint-tiedostosi, yrityksesi kirjanpidon tai jotain muuta sinulle tärkeää? Pystymme pelastamaan tiedostosi 87% todennäköisyydellä ja vain harvat yritykset voivat tarjota saman laatutakuun.

 

Tietokoneesi tai laitteesi ilmaisen analyysin jälkeen on helppo tehdä päätöksiä

 

Tietojen palautus kovalevyltä alkaen 80,-

Tietojen pelastus muistitikulta tai muistikortilta alkaen 50,-

Tietokoneen korjaus tietojen pelastamiseksi alkaen 50,-

Palvelin-järjestelmien tai verkkolevyjärjestelmien huoltotyöt tietojen pelastamiseksi sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja keskustellaan tilanteestasi. Kiireisissä tapauksissa aloitamme työt samantien tietokoneen tai muistilaitteen saatuamme eri sopimuksesta.

 

Aivan ensimmäiseksi älä hätäänny ja älä tee mitään tietokoneellesi mistä et ole täysin varma ettet aiheuttaisi lisää vahinkoa. Suosittelemme tietokoneen sammuttamista ja sen asettamista käyttökieltoon. Lisäksi myös virtajohto kannattaa ottaa seinästä ettei tietokonetta käynnistetä vahingossa uudestaan.

 

Noudata seuraavia ohjeita:

 

  • Ota rauhallisesti ja sammuta tietokone, laite tai muistiväline
  • Ota laitteen sähköjohto irti seinästä ja kiellä sen käyttö muilta ihmisiltä
  • Älä yritä käynnistää tai käyttää tietokonetta tai tallennusvälinettä lisätuhojen välttämiseksi
  • Älä yritä asentaa tietokoneelle tietojen tai tiedostojen pelastusohjelmaa koska sen asennus pahentaa tilannetta kirjoittamalla hävinneiden tiedostojen ylitse ohjelman asennuksen aikana
  • Älä avaa kiintolevyä, muistivälinettä tai tietokonetta ellet ole kokenut, tehtävään koulutuksen saanut ammattilainen
  • Selvitä mikä on kiintolevyllä olevien tietojen arvo? Mitkä ovat seuraukset jos tietoja ei saada palautettua? Onko tietojen takaisin saaminen ajallisesti kriittistä? Saadaanko tiedot kerättyä varmistuskopioista tai muista lähteistä? oidamme tarvittaessa kiintolevysi lähettämisen asianmukaiseen laboratorioon mikäli tietosi eivät ole palautettavissa normaalein toimenpitein huoltopisteessämme. Saat lisätietoja asiakaspalvelustamme.

 

 

 

Pelastamme tietoa seuraavilta välineiltä:

 

Muistitikku

CD/DVD-levy

Matkapuhelimen muistikortti

Kameran muistikortti

Kiintolevy

Ulkoinen kiintolevy

Yritysjärjestelmät ja mediat

Muistitikut, CD:t ja muistikortit

SATA/IDE-levy

SCSI-levy tai levyjärjestelmä

SAS-levy tai levyjärjestelmä

NAS-verkkolevy

SSD-levy

ZIF-levy

Palvelimen RAID ja muut levyjärjestelmät sekä projektit: Hinnat tapauskohtaisesti, riippuen työmäärästä.

Asiakkaan tilaama työ tietojen palautukseen liittyen on 92,- eur tunti.

 

Rikkinäisen tietokoneen tai muistivälineen lähettäminen ilmaiseen analyysiin

Voit myös lähettää rikkinäisen tietokoneesi, kiintolevysi, muistitikkusi, CD-DVD-levysi tai muun tallennusmediasi meille pelastettavaksi. Pakkaa laite väljään laatikkoon ja pehmusta se tukevasti. Suosittelemme että pakkaat pienet tallennusmediat kahteen pahvilaatikkoon joista pienempi tulee suuremman sisälle. Pehmusta molemmat laatikoista tiiviisti niin että sisältö ei pääse liikkumaan laatikkoa liikuteltaessa. Lähetä tiedot pelastettavaksi postin tai matkahuollon välityksellä. Muista liittää mukaan yhteystietosi.

 

Lähetä paketti osoitteeseen:

Helsingin tietokonehuolto

PL26

02601 ESPOO